Nyheter
Fri frakt från 349 kr -den 7 juli 2017
Fri frakt på beställningar från 349 kr
Unika postermotiv bara hos SPART!
1–3 dagars leverans -den 12 maj 2017
Tavlor, tavelväggar och billiga posters till ditt hem och offentlig miljö.
Fotografer / Konstnärer

Bäst på unika posters!

Vi har under många år samarbetat med landets ledande fotografer, illustratörer och konstnärer. Det gör att våra unika postermotiv hittar du bara hos oss.


SPART är därför det naturliga valet för dig som vill dekorera med unik fotokonst, tavlor, affischer, posters, prints och illustrationer. Bilder som passar lika bra hemma på väggen som på jobbet eller i din butik, kontor eller annan offentlig miljö.


Våra posters finns i flera olika storlekar och prisklasser, från små prints till stora affischer och passar därför alla väggar och smaker.

Sortera på

ASTRID LINDGREN | POSTER

Astrid Lindgren, Furusund 1987, svensk barnboksförfattare. Det här är en poster som du förmodligen redan har, i plånboken. Detta fotografi är förlaga och originalbilden för den nya tjugokronorssedeln från oktober 2015.
149 SEK

BJÖRN BORG & JOHN MCENROE | POSTER

December 1978, WCT Challenge Cup Montego Bay, Jamaica.
149 SEK

GLUTTONY | POSTER

Tanken bakom fotograferingen av ”oh the 7” var att arbeta med de 7 dödssynderna som bas och addera ett konstelement till modeaspekten och de starka varumärkena. Alla kläder på bilderna är illustrationer, skapade i efterhand av Magnus Frederiksen, för lyfta serien och göra den till mer än bara fotografering. Bilden Gluttony – Frosseri presenterar en klänning av Comme des Garçons som så småningom hamnade i rampljuset när den kammade hem priset i mode-/skönhetskategorin i 2016 Hasselblad Masters. Dress - Comme des Garcons.
39 SEK

RONNIE PETERSON | POSTER

Superswede, Ronnie Peterson, svensk formel 1-förare, Marseille 4 juli 1971.
149 SEK

GREED | POSTER

Tanken bakom fotograferingen av ”oh the 7” var att arbeta med de 7 dödssynderna som bas och addera ett konstelement till modeaspekten och de starka varumärkena. Alla kläder på bilderna är illustrationer, skapade i efterhand av Magnus Frederiksen, för lyfta serien och göra den till mer än bara fotografering. Top - Emilio Pucci
39 SEK

EVERT TAUBE | POSTER

Hemma hos Evert 1973, Södermalms torg 4, 4tr.
149 SEK

MP FACE | POSTER

Mikael Persbrandt, svensk skådespelare och konstnär.
39 SEK

ELSA CAP D'ANTIBES | POSTER

Supermodellen Elsa Hosk glider fram i en J-Craft utanför Hotel du Cap-Eden-Roc, Antibes 2009.
299 SEK

NAUGHTY BY NATURE | POSTER

Bingo Rimér, november 2015. Ingår i bildutställningen "My Way"
299 SEK