Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan

Kristofer Lönnå
Hanging by a thread

Kristofer Lönnå
Hanging by a thread

Lasse Åberg, maj 2016.

Ingår i bildutställningen "My Way"

Collector’s Edition Färg Kändis Humor Poster Liggande bild

Collector's Edition

Exklusiv Fineart fotokonst i begränsad samlarupplaga. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Poster

Prisvärda osignerade bilder producerade på matt premiumpapper i hög kvalitet, finns i flera olika storlekar, för alla väggar och smaker.

Posters levereras alltid med en vit kant på 2,5 mm som normalt inte syns när bilden monteras i en ram. En viss beskärning av bilden kan ske när proportionerna för de olika formaten inte stämmer överens med originalbilden.

50 x 70 Poster levereras som affisch med fotografens namn och bildtitel i underkant av motivet.

FineArt fotokonst från: 5.000 Kr
Posters från: 299 Kr

Om Kristofer Lönnå

I sitt pågående projekt ”My Way” har Kristofer porträtterat personer på ett lite skruvat sätt. Många av de fotograferade är personer som Kristofer blivit inspirerad av, eller så har de visat sig passa till teman som han redan har arbetat med. Han har låtit kända personer kliva in i sin egen bildvärld, och utan att ha en uppdragsgivare bakom sig har han porträtterat sina objekt precis som han själv önskat.

Kristofer har porträtterat sina objekt på ett humoristisk sätt, där verkligheten har förvrängts. Ibland är det personen i sig som är inspirationen till själva bildidén, andra gånger får den porträtterade bli en del av en idé som växt fram helt ur Kristofers fantasi. I projektet har han helt och hållet koncentrerat sig på att skapa något som han själv vill, utan hänsyn till något annat än sin egen fantasi.

— Livet är fullt av verklighet och jag är ganska ointresserad av att visa det som redan finns. Att bara fotografera en vacker person eller en häftig bil blir mer att avbilda än att skapa något nytt och eget.

SPART - Online Galleri för Fotografi

SPART säljer utvald exklusive FineArt fotokonst i begränsad samlarupplaga med både numrerade och signerade verk av kända fotografer. Vi har också prisvärda posters i hög kvalitet, för alla väggar och smaker.

Upptäck vårt breda sortiment och hitta dina egna favoriter!

SPART - Nyhetsbrev för tips och bildinspiration

SPART - Online Gallery for Photography

SPART - en del av Scandinavian Photo Group
Alsnögatan 11, plan 4
116 41 Stockholm
Sverige
Tel: 08 - 615 56 70
info@spart.se

08 - 615 56 70

info@spart.se

© 1995-2017 Scandinavian Photo AB.
Organisationsnummer: 556679-6511

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)