Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan

Roy Rossovich
Greed

Tanken bakom fotograferingen av ”oh the 7” var att arbeta med de 7 dödssynderna som bas och addera ett konstelement till modeaspekten och de starka varumärkena. Alla kläder på bilderna är illustrationer, skapade i efterhand av Magnus Frederiksen, för lyfta serien och göra den till mer än bara fotografering.

Top - Emilio Pucci

Svart/vit Collector’s Edition Mode Porträtt Poster Stående bild

Collector's Edition

Exklusiv Fineart fotokonst i begränsad samlarupplaga. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Poster

Prisvärda osignerade bilder producerade på matt premiumpapper i hög kvalitet, finns i flera olika storlekar, för alla väggar och smaker.

Posters levereras alltid med en vit kant på 2,5 mm som normalt inte syns när bilden monteras i en ram. En viss beskärning av bilden kan ske när proportionerna för de olika formaten inte stämmer överens med originalbilden.

50 x 70 Poster levereras som affisch med fotografens namn och bildtitel i underkant av motivet.

FineArt fotokonst från: 4.500 Kr
Posters från: 39 Kr

Om Roy Rossovich

Under sin uppväxt i södra Kalifornien tillbringade Roy en stor del av sin på filminspelningar tillsammans med sin far, skådespelaren Rick Rossovich (Top Gun, Terminator, Roxanne) som inspirerade Roy att redan i tidiga år vilja arbeta med produktion.

I början av 2000-talet flyttade han till Sverige för att studera grafisk design och konst och arbetade under många år med mode och reklam innan han lät sig uppslukas helt av rörlig bild.

Roy arbetar idag som både stillbilds- och filmfotograf och har producerat såväl indie- som kortfilm, musikvideos och reklamfilmer – samtidigt som han håller sitt jobb inom mode levande genom fotografering för olika magasin och reklamfilmer.

SPART - Online Galleri för Fotografi

SPART säljer utvald exklusive FineArt fotokonst i begränsad samlarupplaga med både numrerade och signerade verk av kända fotografer. Vi har också prisvärda posters i hög kvalitet, för alla väggar och smaker.

Upptäck vårt breda sortiment och hitta dina egna favoriter!

SPART - Nyhetsbrev för tips och bildinspiration

SPART - Online Gallery for Photography

SPART - en del av Scandinavian Photo Group
Alsnögatan 11, plan 4
116 41 Stockholm
Sverige
Tel: 08 - 615 56 70
info@spart.se

08 - 615 56 70

info@spart.se

© 1995-2017 Scandinavian Photo AB.
Organisationsnummer: 556679-6511

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)