Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan

  SPART är ett online galleri för fotografi

  SPART säljer utvald, exklusiv FineArt fotokonst i begränsad samlarupplaga. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

  Vi har även vissa utvalda motiv som prisvärda poster i hög kvalitet och då i flera olika storlekar, för att passa alla väggar och smaker.

  SPART är det naturliga valet för dig som vill investera i unik numrerad och signerad FineArt fotokonst, för att dekorera ditt hem, butik eller kontor. För offentlig miljö eller inreda och göra första bostaden hemtrevlig kan Poster vara ett väl prisvärt alternativ för vackra bilder till väggen.

  Vi erbjuder även privata visningar av FineArt fotokonst för din konstförening eller dina vänner och kollegor.

  SPART är en del av Scandinavian Photo Group AB 556721-7723

  Du gör enkelt dina beställningar här online. Vi delar in vårt galleri i tre olika produktkategorier.

  • SPART - Collector’s Edition
  • SPART - Collector’s Exclusive
  • SPART - Poster


  Kontaktinformation
  SPART - en del av Scandinavian Photo Group
  Alsnögatan 11, plan 4
  116 41 Stockholm
  Sverige
  Tel: 08 - 615 56 70
  info@spart.se

   

  Följ oss gärna i våra övriga digitala kanaler som sociala medier.
  Instagram
  Facebook

  SPART - Collector’s Edition

  Utvald exklusive FineArt fotokonst i begränsad samlarupplaga. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv. Upplagans storlek kan variera på ett motiv och anges då för respektive format om bilden finns i flera storlekar.

  SPART – Collector’s Exclusive

  Beroende på tillgång kan vi också erbjuda enstaka, utvald och handplockad internationell fotokonst samt exklusiva verk i mycket begränsad upplaga. Verken är vanligtvis numrerad och signerad av fotografen. Passar bra för dig som vill ha det där lite över det extra.

  Söker du något extra speciellt motiv, via våra etablerade kontakter kan vi få fram det mesta.

  SPART – Poster

  Är prisvärda osignerade bilder producerade på premiumpapper i hög kvalité av utvalda motiv. Finns i flera olika storlekar, för alla väggar och smaker.

  Upphovsrätt - Copyrightskydd

  Samtliga fotografiska verk på denna sajt är skyddad av upphovsrättslagen enligt Bernkonventionen. Copyrighträttigheten äger respektive fotograf / konstnär.

  Hantering och förvaring av fotokonst

  Tänk på att bildytan och papperet på din fotokonst är känslig för mekanisk påverkan. Hantera därför oskyddad bild varsamt med bomullsvantar för att undvika tryckmärken, fettfläckar och fingeravtryck.

  Bäst skyddas bilden ramad bakom glas. Vill du undvika reflexer i glaset, låter du din bild ramas med ART-glas. Undvik placering med direkt solljus.

  Spar all dokumentation kring ditt verk, som inköpshandlingar, utställningskatalog, fotograf och bildbeskrivning samt eventuellt certifikat. Bra att hålla allt samlat om du en dag väljer att sälja din fotokonst.

  Arkivera oramad bild helst plant liggande, skyddad av plastficka eller silkespapper. Om bilden förvaras rullad i papprör, lagras den stående.
  Lagra i jämn rumstemperatur, mörkt, torrt och svalt.

  Leveranstid

  Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar för Poster och lagerförd FineArt fotokonst.

  Fotokonst som produceras på beställning har något längre leveranstid. Efter produktion ska bilden godkännas, numreras och signeras av fotografen, det gör att leveranstiden kan variera mellan 5 – 15 arbetsdagar.

  Fraktkostnad

  Vi har valt att subventionera frakten och erbjuder alltid fasta fraktkostnader, för att göra det enkelt.

  Vi tillämpar följande fraktalternativ
  Mypack är till för privatpersoner och levereras till ditt närmaste Postombud. Postens leveranstid är normalt 1-3 arbetsdagar.
  Mypack kostar 99 Kr inklusive moms och emballage.

  Företagspaket är till för företag i Sverige och levereras till företagets leveransadress innan klockan 16:00 (normalt nästkommande helgfri måndag-fredag).
  Företagspaket kostar 175 Kr inklusive moms och emballage.

  Brev skickas som 1:a-klassbrev, du kan välja brev till posters som du beställer utan ramar, upp till storlek 30 x 40 cm. 1:a-klassbrev delas normalt ut första vardagen (måndag-fredag) efter leveransdagen. Om brevet är stort får du hämta det hos närmaste ombud.
  Brev kostar 55 Kr inklusive moms och emballage.

  Avhämtning kan ske i någon av våra butiker. Där kan du betala kontant, med betalkort, med Klarna (faktura eller delbetalning) eller med faktura som godkänd företagskund.
  Butiken skickar ett mail och sms då paketet ligger klart för avhämtning till den e-postadress och det mobiltelefonnummer som du uppgav vid beställningen.
  Avhämtning i våra butiker kostar inget.

  Du väljer enkelt fraktalternativ när du är i kassan och avslutar din beställning.

  Köpvillkor

  Konsumentköpslagen (privata kunder)
  SPART en del av Scandinavian Photo tillämpar Konsumentköplagen (SFS 1990:932) och Distansavtalslagen gentemot konsumenter. Som konsument har du därmed alla de rättigheter som omnämns i dessa lagar, bland annat tre års reklamationsrätt om du kan påvisa fabrikationsfel. Vid eventuell försening av produkter så har du som kund rätt att häva köpet om den nya föreslagna leveranstiden inte godtas. Har förskottsinbetalning gjorts för en produkt som får försenad leverans så har du möjlighet att häva köpet och pengarna kommer att återbetalas inom 20 dagar. Läs mer hos Konsumentverket.

  Köplagen (juridiska personer)
  SPART en del av Scandinavien Photo tillämpar Köplagen (SFS 1990:931) gentemot juridiska personer, dvs. näringsidkare. Som näringsidkare har du därmed alla de rättigheter som omnämns i Köplagen. Läs mer hos Konsumentverket.

  Moms
  Du kan själv välja om priserna ska visas inklusive eller exklusive moms. Du gör valet högst upp till höger på sidan.

  Information om tidigare och pågående köp
  Du kan när som helst logga in på vår hemsida och titta på pågående och tidigare ordrar.

  Betalning
  Vi erbjuder ett flertal alternativ för betalning. Nedan redovisas några av de vanligaste betalsätten. POSTFÖRSKOTT betalar du vid postutlämningsstället. Det vanligaste betalsättet och det är ingen extra avgift för postförskott. Bekvämt och säkert! Vid ordervärde över 10 000 Kr inkl. moms, kan vissa postombud neka kortbetalning. En postväxel med dig själv utställd som mottagare är då lösningen. Genom att ringa ditt postombud kan du få ytterligare information om vad som gäller där du bor. BETALKORT tar vi av de vanligaste men tackar nej till American Express och Diners. All kortdata transporteras över säkra linor och ingen kortinformation sparas i vår databas. RÄNTEFRI AVBETALNING kan vi erbjuda tillsammans med Klarna AB. Du kan välja att delbetala i upp till 36 månader. Väljer du att delbetala på 3, 6 eller 12 månader så är det räntefritt. Avtalspapper kommer inom en vecka från Klarna AB. Första inbetalningskortet inom en månad. (Varorna skickas endast till din mantalsskrivna adress.) FAKTURA 14 DAGAR kan vi erbjuda tillsammans med Klarna AB. Detta betalsätt gäller för privatpersoner. Fakturan kommer inom en vecka från Klarna AB. (Varorna skickas endast till din mantalsskrivna adress.) FAKTURA 30 DAGAR erbjuder vi till aktiebolag, stat, kommun samt landsting kan efter sedvanlig kreditkontroll. Som standard erbjuder vi 10 dagars kredit men längre tid kan förekomma i vissa fall. KONTANT kan du betala om du väljer att avhämta i butik som leveranssätt. När du hämtar varorna i butiken kan du förstås ändra detta och betala med betalkort eller på annat sätt.

  Reklamation, ångerrätt & öppetköp

  Falska beställningar
  Vi polisanmäler alla falska beställningar och beställningar gjorda med stulna kortnummer. I varje sådant fall gör vi allt vi kan för att hjälpa Polisen i utredningsarbetet.

  Ej utlösta varor
  Om du beställt en vara av oss och sedan väljer att inte hämta ut varan debiteras du för de utlägg vi gjort för porto och andra avgifter (vanligtvis 135:- inkl moms). Specialbeställda varor debiteras fulla värdet av produkten samt frakt och returfrakt. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

  Reklamation
  Kontakta alltid oss innan Ni returnerar något till oss. Detta gäller även om vi har skickat en felaktig eller fel vara till dig. I samband med reklamationer och garantiärenden så står vi för frakten antingen tillbaka till oss eller till eventuell verkstad. Som privatperson har du enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt för varor köpta efter den 1 april 2005. Här når du oss: SPART, Scandinavian Photo AB Alsnögatan 11, plan 4 , 116 41 Stockholm Tel 08-615 56 70 E-post info@spart.se

  Export utanför EU
  Export av varon utanför EU medför att momsen dras av vid leveransen. Mottagarlandets moms och eventuell tull läggs senare på av respektive lands post/tullverk.

  Priser
  Priserna i Internetshoppen annullerar tidigare publicerade priser och erbjudanden, det är alltså priserna här som är korrekta. Vi reserverar oss för mellanförsäljning och prisändringar utom vår kontroll, då vi kan tvingas till en prishöjning. Vi reserverar oss också för felpublicerade priser och förändringar utom vår kontroll. Vår målsättning är naturligtvis att alltid visa korrekta priser.

  Ångerrätt & öppetköp
  Du har som privatperson rätt att ångra ditt köp. Denna ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag då du har fått varan eller en väsentlig del av den. Varan skall returneras i oförändrat skick. Ångerrätten gäller inte då förseglingen/plomberingen brutits. Ångerrätten gäller ej för företag. Inköpet skall styrkas med inköpskvitto eller faktura. Vid åberopande av öppetköp återbetalas den hela summan för ordern dock betalar alltid kunden för returfrakten. Kontakta oss innan du skickar tillbaka en vara så hjälper vi dig. Ring oss på 08-615 56 70.

  Eventuell tvist
  Vi tillämpar alltid konsumentköplagen och vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

  Fel vid leverans & transportskador

  Fel vid leverans, transportskador
  Vi gör alltid reklamationen från oss, om du upptäcker transportskadan vid mottagandet skall du låta utlämningsstället skicka försändelsen i retur och direkt därpå kontakta oss, så vi kan lägga en ny order till dig samt göra en reklamation mot vår fraktpartner.

  Synliga skador på godset skall anmälas direkt vid mottagandet på utlämningsstället. Ett transportskadat gods skall anmälas till Posten på ankomstdagen. Dolda transportskador skall anmälas till Posten 020-232221 inom 7 dagar. Skulle något annat blivit fel i er leverans, fel vara eller fel antal, kontaktar du oss på 08-615 56 70 så åtgärdar vi felet omgående.


  Orderbekräftelse på din lagda order
  Det är vikigt att du har fyllt i din korrekta epostadress eftersom det är dit vi skickar en orderbekräftelse direkt efter köp. Om du mot förmodan inte skulle få en bekräftelse kan du kontakta oss på 08-615 56 70 för att förvissa dig om att orden verkligen kommit fram.


  Kunduppgifter
  SPART en del av Scandinavian Photo är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. Dessa uppgifter kommer att användas för att kunna behålla vår kundrelation och till marknadsföringsändamål. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att ringa på 08-615 56 70 eller eposta oss på info@spart.se


  Minderårig?
  Om du är under 18 år måste du har målsmans tillåtelse att beställa från oss

SPART - Online Galleri för Fotografi

SPART säljer utvald exklusive FineArt fotokonst i begränsad samlarupplaga med både numrerade och signerade verk av kända fotografer. Vi har också prisvärda posters i hög kvalitet, för alla väggar och smaker.

Upptäck vårt breda sortiment och hitta dina egna favoriter!

SPART - Nyhetsbrev för tips och bildinspiration

SPART - Online Gallery for Photography

SPART - en del av Scandinavian Photo Group
Alsnögatan 11, plan 4
116 41 Stockholm
Sverige
Tel: 08 - 615 56 70
info@spart.se

08 - 615 56 70

info@spart.se

© 1995-2017 Scandinavian Photo AB.
Organisationsnummer: 556679-6511

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)