Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

KROSSAT GLAS MINIPOSTER

Ren och avskalad miniposter vid namn Krossat Glas Miniposter. En glasskärva mot ljusgrå, nästan vit, bakgrund. Trots få inslag i minipostern kan den ändå sätta en stilfull känsla i rummet. Finns i många olika storlekar ända upp till 50 x 70 cm. Kombinera tillsammans med andra miniposters i gråskala eller utgå från den här krossat glas miniposter och matcha med färger som bryter av. Rama in med någon av våra ramar eller häng upp den med en trendig miniposterhängare.

Motivet heter ursprungligen Broken Glass och är fotograferat av Anthony Hill. Anthony startade sin bana med studier i fotografi i Birmingham, England. Efter examen tillbringade han två år i en still life studio. Sedan gick flytten till London för att jobba som assistent på frilansbasis, men snart tog dock Anthony beslutet att börja fotografera egna uppdrag tillsammans med tidningar som The Face and Arena. Idag är Anthony baserad i både London och Stockholm. Uppdragen sträcker sig från stilleben och design till mode och porträtt samt många egna personliga projekt och utställningar.
Fotograf / Konstnär: Anthony Hill
39 SEK
*
Produktbeskrivning

Poster i flera storlekar även som affisch, passar alla väggar och smaker. Bilden trycks på kraftigt matt och slätt premiumpapper i hög kvalitet.


Miniposterbilder i levereras utfallande med en tunn vit kant som normalt döljs när bilden monteras i ram. En viss beskärning av bilden kan ske när proportionerna för de olika formaten inte stämmer överens med originalbilden.


Motivet finns även i större poster storlekar 30 x 40 och 50 x 70 cm. Dessutom i en variant med affischtext liknande en utställningsaffisch med bildtitel och fotografens namn i underkant av motivet.

 

Leverans
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Produkttaggar