Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

BARBRO SVENSSON | POSTER

Postern säljes till förmån för kvinnors hälsa och livskvalitet, överskottet går till MOD – Mer Organdonation. – Kära, kära Barbro. Tänk så många som ville vara vågen som famnar dig. Porträtt från Svenska kalenderflickor och män, april 2006.
Fotograf / Konstnär: 1,6 & 2,6 miljonerklubben
149 SEK
*
Produktbeskrivning

Lill-Babs är ett säkert löpsedelsnamn och har så varit i hela sitt vuxna liv. Som omslagsflicka har hon varit vårflicka, sommarflicka, julflicka, påskkärring, midsommarbrud, höstmamsell och vintergäck- ja, allt vad man kan och inte kan vara.


Men som badande kalenderflicka är det premiär, om man räknar bort ”Itsy bitsy teeny weeny yellow polka dot bikini” förstås. Barbro som varit med i 1,6 miljonerklubben från början är ett fenomen av hälsa och livsglädjen.


Postermotivet trycks på kraftigt matt och slätt premiumpapper i hög kvalitet i format 30 x 40 och 50 x 70 cm. Levereras som klassisk posteraffisch med bildtitel och fotografens namn i underkant av motivet.


Motivet finns även som signerad fotokonst i en mycket begränsad samlarupplaga. Försäljningsstart fredag den 10 november.


Foto: Thomas Engström

Leverans
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar