Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Jenny Almén

Jenny Almén tecknar sina motiv för hand, med digitalt bearbetning med gamla akvarellmålningar skapar hon en levande känsla i sina motiv.

 

Kollektionen Nordiska djur ligger henne nära om hjärtat då hon är uppvuxen i Norrland med skogen runt knuten.

 

Hon har en förkärlek till naturen där hon dels hämtar kraft och energi men även får inspiration för sitt skapande. Jenny är sedan många år verksam i Stockholm med uppdragsgivare av diger variation.

Visa mindre
Sortera på
Visa per sida

CROW POSTER

Kollektionen Nordiska djurs högt flygande varelse Crow. Det kostar att vara fåfäng, visar det sig i fabeln Kråkan och Räven. En problemlösande fågel till vida sin handlingskraft genom att pröva sig fram till lösningar. En av Purpurfärgens betydelse är oberoende och det kan verkligen en fågel som denna skriva under på.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

FOX POSTER

Fox en del av kollektionen Nordiska djur. Enligt fabeln angriper räven varje problem på ett nytt sätt. Den är listig, pragmatisk och betraktar världen som komplex. I denna illustration tittar räven på dig med ett listigt öga och positionen är på språng. Med en linblomsgrön färg till bakgrund skapas lugn och blir det en kontrast till karaktären.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

GRIZZLY POSTER

Bear tillhör ett av djuren i kollektionen Nordiska djur. Ett djur som lever huvudsakligen ensam och är aktiv under skymning och natt. Där av bakgrundens färgval som representerar den skymningsblå färgen. Men kan även översättas till blåbärsfärg som är björnens basföda.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

HARE POSTER

Hare ett av djuren i kollektionen Nordiska djur. Enligt Kinesisk horoskop är harar klarsynta och kan lätt bedöma personer, de upptäcker snabbt ärlighet eller falskhet hos andra. Haren har alltid en stor umgängeskrets och gillar att roa andra. Haren trivs bra i finare sällskap och är svag för lyx. Med bakgrund i varmrosa får harens attraktionskraft betydes.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

OWL POSTER

Owl klokast djuret i kollektionen Nordiska djur. Högst troligt den visaste, klokaste och helt igenom intelligentaste invånaren i skogen. Ugglan jobbar oftast nattetid och den hör och ser allt! Bakrund i nattens blågrå färgskala.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

SQUIRREL POSTER

Squirrel tillhör ett av djuren i kollektionen Nordiska djur. Skarpsynt varelse som snabbt tar sig fram överallt. Den är smart och uppfinningsrik, men glömska. Kreativ, frisk och glad som också stämmer in på färgen oranges betydelse.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

WATERRAT POSTER

Water Rat det djur som trivs både på land och vatten. Den är klumpig och störst bland sina kusiner i arten. Storleken för att hålla värmen i ett Norrländsk klimat. Turkosgrön kännetecknar vatten då den lever nära vattensamlingar och är en hejare på att simma.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

WOLF POSTER

Wolf ett av motiven i Jenny Alméns kollektionen Nordiska djur. Du för knippar säkert vargen med största skräck. Men vargen är ett känsligt och skyggt rovdjur. De är på sin vakt och skyr till skogs för saker som hände runtomkring dem, ljud, röster och människor. Som valp glada och lekfulla. Detta motiv inga tänder framme, en lugn och harmonisk varg med värmande gul bakgrund.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK