Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Tove Lindqvist

Vardagssaker har alltid fascinerat mig. Vi glömmer ofta bort saker runt omkring oss och tar dem lite för givet. Med min fotokonst vill jag visa att vi dagligen omges av mycket vackra och spännande former.

 

Fotoserien "så vitt jag vet" började med att min elvisp slutade att fungera och idén föddes om att låta den förevigas. Färg och glans är inte av intresse, utan det handlar om formen och hur den möter ljuset.

 

Tove är född och uppvuxen i Östergötland, men bor numera på Hammarö i Värmland med sin man och dotter och arbetar som Interior Designer på IKEA.

Visa mindre
Sortera på

TIDLÖS | POSTER

Vit väckarklocka poster på Tidlös gör sig fin som tavla i sovrummet. Affisch med vitmålad klocka passar också perfekt till en tavelvägg i sovrummet.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

ANANAS | POSTER

Frukt poster på vit ananas gör sig fin som kökstavla. Affisch med vitmålad ananas passar också perfekt till en tavelvägg i vardagsrummet.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

SKOR | POSTER

Högklackat poster på vita skor gör sig fin som överallt. Affisch med vitmålade skor passar också perfekt till en tavelvägg i vardagsrummet eller hallen.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

STILLEBEN | POSTER

Vit stilleben poster på fötter och böcker gör sig fin som tavla i vardagsrummet. Affisch med vitmålad boktrave passar också perfekt till en tavelvägg i biblioteket.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

GLÖDLAMPA | POSTER

Vit glödlampa poster Glödlampa som konsttavla pryder vardagsrummet. Affisch med vitmålade glödlampa.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

BESTICK | POSTER

Vita bestick poster på Bestick gör sig fin som kökstavla. Affisch med vitmålade bestick passar också perfekt till en tavelvägg i vardagsrummet.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

ELEFANT | POSTER

Vit elefant poster Elefant som konsttavla passar perfekt i vardagsrummet. Affisch med vitmålade elefant.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

DOCKOR | POSTER

Vita dockor poster på Dockor som konsttavla. Affisch med vitmålade trasiga dockor.
– Så vitt jag vet...
39 SEK

ELVISP | POSTER

Köksmaskin poster på vit elvisp gör sig fin som kökstavla. Affisch med vitmålad elvisp passar också perfekt till en tavelvägg i vardagsrummet.
– Så vitt jag vet...
39 SEK