Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Patricia Franke

Den självbiografiska ingången ligger till grunden för Patricia Frankes konstnärliga arbete. Hennes bilder skapas utifrån det vakna tillståndet, likväl som ur hennes drömmar.


Fotorytmer - vilket kan översättas till "foto-rytm" är en lämplig benämning som tydligt beskriver vad Patricia Franke vill uppnå med sin konstnärliga gestaltning.


Patricia arbetar med iscensatta porträtt där hon vill visa en rå och avskalad sanning. De dokumentära porträtten är också ett sett för Patricia att fånga upp scener ur hennes vardagliga liv, ur ett poetiskt, drömskt och emotionellt perspektiv, många gånger också smärtsamt.


Patricia väljer medvetet att arbeta med den analoga tekniken. Här vill hon att processen får ta sin tid och vara en konstform i sig. Hennes förkärlek till mörkrummet har därför blivit ett resultat av många år av hårt arbete.


Patricia Franke är född i Stockholm. Hon har studerat vid Kulturama - Högre Fotografisk Utbildning, en av de ledande skolorna för fotokonst i Skandinavien där hon tog en examen i fotografi 2010.  


Patricia har sedan dess arbetat frilans. Idag arbetar hon enbart med sina egna konstnärliga fotoprojekt samt driver agenturen Agent Franke, baserad i Stockholm.

Visa mindre
Sortera på

HORIZON POSTER

Vackert vinterlandskap i svartvit färgskala. I horisonten ser vi en rad träd. Gör sig bra på de flesta väggar. Finns i flera olika storlekar. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
299 SEK

ONLY YOU POSTER

En enslig ridbana i vinterlandskap. En lugn och vacker bild som gör sig bra på de flesta väggar därhemma. Finns i flera olika storlekar. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
299 SEK

PRESENT POSTER

Ett lugn och stilla vinterlandskap där några ensliga grässtrån lyckas tränga igenom den vita snön. Finns i flera olika storlekar och trycks på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
299 SEK