Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Ove Eriksson/N

Landskap kommer ofta i första hand när Ove Eriksson söker motiv i natur- och kulturmiljöer. Det kan vara motiv från odlings-, kust- och skärgårdslandskap.


Även i ängar och hagmarker finner Ove bilder, både enkla och avskalade till mer intima bland blommor och insekter. Däremellan har även fåglar och många andra sorters djur fått stort utrymme.


Som variation och inspiration söker han alltid nya motiv i mångfalden i vår natur, som han alltid finner givande som omväxling.


Ove ser det också som en viktig del att fånga bilder på hot mot djur och natur. Visa på miljöförändringar i landskapet, som förhoppningsvis kan fungera som en väckarklocka för oss människor.

Visa mindre
Sortera på

BJÖRKHAGE I MIDVINTERTID FOTOKONST

Skönhet vinterskrud. Vackert också i vårens tid. En miljö som var en vanligt i landskapet förr, men ovanligare idag.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK