Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Mikael Ackelman/N

Mikael Ackelman (f 1966) är professionell fotograf och blandar uppdrag, främst inom inredning, design och arkitektur, med personliga tolkningar av landskap. För Mikael blir inga bilder till av en tillfällighet utan varje bild är ett resultat av en inre visualisering som sedan blir till en bild.


Genom sina fotografier kommunicerar han sin inre bild av omvärlden, vilket leder till bilder med en stark personlig prägel. Mikael har genomfört och deltagit i åtskilliga utställningar i Europa och USA och publicerats i flera internationella konstböcker och konstmagasin. Ackelman är ansluten till bildbyrån Folio.

Visa mindre
Sortera på

DAWN IN EDEN FOTOKONST

När morgonen kom var jag omgiven av grönt, en symfoni av toner och nyanser. En välkomnande, lycklig skog, en levande gryning, ursprungligt orörd.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK