Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Leif Milling

Leif Milling bor i Gimdalen, ett stenkast från undersköna Gimån i Jämtland. Redan på sjuttiotalet var han en erkänd flugfiskare och en bildmakare av dignitet. Han var fotografen, som likt Hans Lidmans skönlitterära penna, skapade fiskebilder med poesi, visioner och drömmar.


Framgångarna lät inte vänta på sig och 1988 och 1990 korades han till Årets Norrlandsfotograf. Förutom det har han mottagit Svenska Fotografernas Förbunds guldmedalj i genren för bästa naturfoto. Numera kan han också titulera sig dubbel svensk mästare i klassen bildspel. Följdriktigt erhöll han Hans Lidmanstipendiet 2004 för sina fotografiska insatser i böckerna ”Ur min flugask” och ”Flugfiske i fjällen.”

Som tur var greppade han själv pennan och skrev böckerna Tusen vak och Länge leve flugfisket, två alster som gav genljud i flugfiskevärlden. Milling är en idealist och vandringsman, där drömmarna seglar fritt över Nordkalottens kargaste domäner. Hans inställning har alltid varit att, de mest minnesvärda stunderna på fjället inte alltid har med vare sig fångst eller fiske att göra. Det finns något annat därute, drömmar och tankar som Milling har fångat med sin magiska kamera.


Gunnar Westrin

Visa mindre
Sortera på

RENAR MINIPOSTER

Renar miniposter med härlig vinterkänsla. Finns i flera olika storlekar upp till 50 x 70 cm. Postern trycks på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

RENAR POSTER

Härlig Renar poster med stark vinterkänsla. Renar poster trycks på matt premiumpapper och finns även som miniposter om du vill ha en mindre storlek.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK

FLUGFISKE MINIPOSTER

Härlig Flugfiske miniposter fotograferad vid Mount Cook River på Nya Zeeland. Flugfiske miniposter trycks på matt premiumpapper och finns även i större storlekar.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

FLUGFISKE POSTER

Härlig Flugfiske poster fotograferad vid Mount Cook River på Nya Zeeland. Trycks på matt premiumpapper och finns även som miniposter.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK

SPEGELBLANK SJÖ MINIPOSTER

Vacker Spegelblank Sjö miniposter på Skåsjösundet. En härlig naturinspirerad miniposter som ger lugn och ro i vardagsrummet eller sovrummet. Spegelblank Sjö miniposter finns även i större storlekar och trycks på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

SPEGELBLANK SJÖ POSTER

Vacker Spegelblank Sjö poster på Skåsjösundet. En härlig naturinspirerad poster som också finns som miniposter. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK

WOOD AT COAST POSTER

Svartvit Wood At Coast poster. Finns i flera olika storlekar och trycks på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

MORGONFISKE MINIPOSTER

Lugn och härlig Morgonfiske miniposter vid en norrländsk sjö. Morgonfiske miniposter finns även i större storlekar och trycks på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

MORGONFISKE POSTER

Lugn och härlig Morgonfiske poster vid en norrländsk sjö. Spegelblank sjöbild med stilla morgonfiske i svartvit färgskala. Morgonfiske poster finns även som miniposter. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK

MORGONDIMMA MINIPOSTER

Lugn och trevlig Morgondimma miniposter. Finns i flera olika storlekar upp till 50 x 70 cm. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

MORGONDIMMA POSTER

Vacker Morgondimma poster med en storlom som simmar i vattnet. Finns även som miniposter. Morgondimma poster trycks på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK

SJÖFISKE MINIPOSTER

Lugn och stillsam Sjöfiske miniposter. Tryckt på matt premiumpapper. Finns även i större storlekar upp till 50 x 70 cm som verkligen tar för sig på väggen.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

SJÖFISKE POSTER

Lugn och stillsam Sjöfiske poster där kanoten nästan ser ut att sväva i ett mellanland av sjö och himmel. Sjöfiske poster är tryckt på matt premiumpapper och finns även som miniposter.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK