Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Johannes Rydström/N

Johannes Rydström är född 1982. Ända sedan barnsben har han haft ett stort intresse för naturen. De senaste tio åren har denna passion mer och mer gått över i att uppleva och fånga naturen med kamera.


Johannes fotograferar allt i naturen – detaljer och mönster, fåglar och däggdjur, storslagna landskap, träd och blommor. Johannes håller regelbundet föredrag kring sina bilder och sin fotografering.


Han har blivit publicerad i en lång rad tidningar och tidskrifter och har vunnit priser i stora internationella naturfototävlingar och är även medlem i föreningen Naturfotograferna /N.

Visa mindre
Sortera på

GREBE CALLIGRAPHY FOTOKONST

Bilden är tagen blott ett stenkast ifrån där jag bor. En skäggdopping ligger och sover utanför vassen. Trots att det är nästan vindstilla så bildas små vackra linjer på vattenspegeln, en fin balans mot de vertikala vasstråna.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK