Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Jens Rydell/N

Jens Rydell är forskare och lärare med fladdermössens ekologi som specialitet. Fotografering är en seriös hobby. Dagens utveckling av den digitala fototekniken öppnar hela tiden nya möjligheter att skildra det som inte går att se på något annat sätt.


Att fotografera forskningsobjekten på ett professionellt sätt har länge varit en svår och spännande utmaning rent tekniskt, men det behövs också en god kunskap om djuren och deras beteende för att lyckas.


Jens fotograferar givetvis inte bara fladdermöss utan även annat, men det är fladdermusbilderna som står ut och används världen runt i olika vetenskapliga och kulturella sammanhang. Under årens lopp har det blivit många vetenskapliga och populärvetenskapliga artiklar, men den första rena fotoboken på svenska har det inte funnits tid till förrän nyligen – Fladdermöss, i en värld av ekon (Hirschfelds förlag 2015). Några fotoutställningar har det också blivit.

Visa mindre
Sortera på

VIKVINGAD FLADDERMUS FOTOKONST

Miniopterus africanus, Kenya. Olika arter vikvingade fladdermöss (släktet Miniopterus) bor i jättekolonier i grottor och kulvertar från Afrika och Sydeuropa till Australien. De lever likt tornseglare, äter bladlöss och andra luftplankton. Genom att bekämpa jordbrukets skadeinsekter bidrar de med ekosystemtjänster värda miljarder.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK