Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Henrik Ekman/N

Mitt förhållande till fotografin är journalistiskt. Gunnar Brusewitz brukade kalla sig antecknare hellre än konstnär, vilket inte hindrade att han gjorde utsökta akvareller. Ungefär så ser min ambition ut som naturfotograf.


Jag vill berätta något med mina bilder, gärna illustrera en berättelse som jag också klär i ord. Samtidigt vill jag förstås att bilderna ska ha ett eget estetiskt värde. Kameran har följt mig sedan tidiga tonår. Fotointresset styrde mitt yrkesval. Och jag förblir journalist vare sig det handlar om naturfoto eller inköp och speakning av naturprogram i TV.

Visa mindre
Sortera på

LOMMEN FOTOKONST

Egentligen väntade jag på bävern i den vackra vårkvällen. Såg bilden för mig när den kom ut ur hyddan i den låga solen. Men när den visade sig var det ute på sjön efter en lång dykning. I stället kom lommen…

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK