Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Gunnar Aus/N

Gunnar Aus växlar mellan sjukhusets trygga värld och naturen. I naturen hämtar han inspiration för både arbetet på kliniken och till sina bilder. Allt i naturen är egentligen bilder men för att bilden skall bli till måste fotografen se bilden. Det kan ibland ta tid. Mycket tid.


Gunnar fotograferar helst fåglar och helst i Skandinavien. Form, färg och ljus är oftast viktigare än arten. Gunnar är inte rädd för att blanda naturligt och kostgjort ljus när han komponerar sina bilder. Men det är inte bara fåglarna som utgör motiven utan allt som utgör vår fantastiska natur kan fastna på minneskortet. Lite vila och en termos med starkt kaffe är förknippat med bra bilder.


Gunnar Aus är med i Naturfotograferna/N och har gett ut två böcker om fågelfotografering.

Visa mindre
Sortera på

VINGSLAG | FOTOKONST

Mötena med den majestätiska kungsörnen blir varken långa eller många. För att fånga vinslagen krävdes en mycket lång slutartid i kombination med mörk skog i bakgrunden och långt teleobjektiv. Man hinner med en bild när fågeln lyfter. En chansning – som gick hem? Du väljer.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK