Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Felix Heintzenberg/N

Felix Heintzenberg är författare, professionell naturfotograf, utbildad biolog, och pedagog. Han är uppvuxen i Lübeck i norra Tyskland och sedan 1995 bosatt i Lund. Felix författarskap och fotografi har vunnit olika priser i nationella och internationella tävlingar, och två av hans böcker har av Världsnaturfonden WWF utsetts till Årets Pandabok, ett litteraturpris för bästa naturskildring i text och bild.


Hans senaste bok Arktis – Liv I en värld av is och snö är nominerad till Augustpriset 2016. Utöver reportage i ett flertal naturtidskrifter och inslag i radio- och TV-program omfattar hans tidigare arbete som naturfotograf följande böcker:


Arktis – Liv I en värld av is och snö (Nominerad till Augustpriset 2016), Nattens tysta jägare – nordiska ugglor (2015), I Skuggan av Träden – Liv i våra vilda skogar (Årets Pandabok 2015), Nordiska Nätter – Djurliv mellan skymning och gryning (Årets Pandabok 2014), Naturpärlor i Skåne (2012).

Visa mindre
Sortera på

VINTERBAD I SNÖLANDSKAP | FOTOKONST

Strömstaren är en tuff liten fågel som trotsar den nordiska vintern. Fågelns överlevnadsstrategi är att söka sin föda under vatten. Den ”kallbadar” i bäckar och älvar där den hittar vattenlevande insekter året om.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK