Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Felix Heintzenberg/N

Felix Heintzenberg är författare, professionell naturfotograf, utbildad biolog, och pedagog. Han är uppvuxen i Lübeck i norra Tyskland och sedan 1995 bosatt i Lund. Felix författarskap och fotografi har vunnit olika priser i nationella och internationella tävlingar, och två av hans böcker har av Världsnaturfonden WWF utsetts till Årets Pandabok, ett litteraturpris för bästa naturskildring i text och bild.


Hans senaste bok Arktis – Liv I en värld av is och snö är nominerad till Augustpriset 2016. Utöver reportage i ett flertal naturtidskrifter och inslag i radio- och TV-program omfattar hans tidigare arbete som naturfotograf följande böcker:


Arktis – Liv I en värld av is och snö (Nominerad till Augustpriset 2016), Nattens tysta jägare – nordiska ugglor (2015), I Skuggan av Träden – Liv i våra vilda skogar (Årets Pandabok 2015), Nordiska Nätter – Djurliv mellan skymning och gryning (Årets Pandabok 2014), Naturpärlor i Skåne (2012).

Visa mindre
Sortera på

VINTERBAD I SNÖLANDSKAP | FOTOKONST

Strömstaren är en tuff liten fågel som trotsar den nordiska vintern. Fågelns överlevnadsstrategi är att söka sin föda under vatten. Den ”kallbadar” i bäckar och älvar där den hittar vattenlevande insekter året om.
4000 SEK