Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Elisabeth Englin/N

Elisabeth Englin är naturfotograf född 1968. Fotograferingen sker främst i närmiljön där stort focus läggs på kultur och miljö såsom odlingslandskapet och människans historia i landskapet.


Motiven varierar från det minsta i form av macromotiv, till det mer storslagna landskapen i fjällnatur och havsnära miljöer. Abstrakt bildskapande har ett stort företräde i Elisabeths fotografering.


Elisabeth har haft flera utställningar och föreläst på bla Vårgårda Naturfestival, Naturfotodagen i Västerås och har varit jury på bla SM i foto. Elisabeth har blivit publicerad i tidskrifter och böcker.

Visa mindre
Sortera på

LJUSET I HESSDALEN FOTOKONST

En sommarnatt i den för sina ljusfenomen berömda Hessdalen, Norge. En sen natt när solen spelar över himlen med sina sista strålar, stiger dimman över sjön och känslan av magi infinner sig. Ljuset står moder natur för alldeles själv, utan besök från yttre rymden.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK