Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Edwin Sahlin/N

Edwin Sahlin föddes 1997 och har sedan 2010 haft intresset för foto. Han blev utsedd till Årets Unga Nordiska naturfotograf 2014 och samma år finalist i ungdomsklassen 15-17 år i BBC´s Wildlife Photographer of the Year.


Han gillar att resa och upptäcka nya platser kopplat till naturfoto, dessa platser får gärna innehålla mer dramatiska miljöer. Ett av hans smultronställen sen lång tid tillbaka är Koster, Sveriges västligaste ögrupp i norra Bohuslän.


I hans fotografering är det fokus på bilder med miljö runt huvudmotivet och att fånga stämningar, men än är stilen relativt varierad och klassiska fågelporträtt förekommer också.

Visa mindre
Sortera på

SPELANDE DUBBELBECKASIN | FOTOKONST

En bit upp på ett lågfjäll ligger spelplatsen vackert omringad av fjäll och småsjöar så långt blicken når. Ackompanjerat av lätet som närmast kan liknas vid en pingisboll som släpps mot ett bord och den färgade himmelen skapas en nästintill magisk stämning.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK