Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Blond Creatives

Blond Creatives är designerduon som grundades 2019 och består av 90-talisterna Isabelle Lind - designer och kommunikatör, och Fanny Westin - designer och inredningsarkitekt MSA.

 

Isabelle och Fanny träffades när de båda pluggade på IED Milano i Italien. Det var love at first sight! Efter flera år i Italien har de varit verksamma inom främst mode och arkitektur, innan de bestämde sig för att gå under gemensam flagg och starta blond creatives.

 

Idag sker deras skapande i gränslandet mellan aktualitet, kommunikation, konst, arkitektur och design, då de båda värderar att arbeta över gränserna för de olika branscherna. Både Fanny och Isabelle tycker att det är viktigt att inte ta den kreativa världen för seriöst, och använder gärna YOLO (you only live once) i beskrivningen av sin verksamhet.

 

De har sin bas i Stockholm, Göteborg och Milano, men är även verksamma internationellt. De inspireras av kvinnor som Alice Walker och lever efter dennes "When you are creating beauty around you, you are restoring your own soul”.

Visa mindre
Sortera på