Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Björn Persson

Björn Persson är bosatt i Stockholm. I flera år har han rest runt i Afrika på jakt efter äventyr och spektakulära bilder.

Flera av dem har publicerats i internationella naturmagasin. 2015 nominerades han till The Wildlife Photographer of the Year, som arrangeras av BBC och Natural History Museum i London. 2016 vann han andra pris i Sony World Photography Awards, och i år medverkar han i en fotobok med Africa Geographics årsbästa bilder.

Björn har också ett stort engagemang i de hotade arternas situation. Intresset väcktes när han utbildade sig inom viltvård i och arbetade med antitjuvskytte i Sydafrika.

Med sina bilder vill han hylla denna kontinents försvinnande stamkulturer och djur i sina storslagna miljöer, och på så vis sprida engagemang om deras hotade situation.

Visa mindre
Sortera på

HUMAN KIND | POSTER

Mänsklig poster på en tänkande gorilla, en av människans närmast levande släkting efter schimpanserna. Passar till en tavelvägg med vilda djur. En vacker bild av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

DARKNESS | POSTER

En effektfull poster på noshörning i siluett mot mörk himmel. Passar till en tavelvägg med vilda djur. En praktfull affisch av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

CLOSE ENCOUNTER | POSTER

Dramatisk poster på noshörning med robust kropp och korta tjocka extremiteter. Passar för en tavelvägg med vilda djur. En praktfull affisch av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

AFRICA | POSTER

Mäktig poster på nutidens största landdjur en elefant med snabel och betar. En vacker bild av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

THE KING | POSTER

En mäktig poster på ett lejon, djurens konung som visar både styrka och beslutsamhet. En vacker affisch av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

NATURAL BEAUTY | POSTER

En vacker poster på en ädel lejonhona som visar både styrka och beslutsamhet. En fin affisch av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

BEST FRIENDS | POSTER

En fin poster på två giraffer som omfamnar varandra. Bilden speglar både vänskap och tillit. En vacker affisch av naturfotografen Björn Persson.
39 SEK

HUMAN KIND | FOTOKONST

Imponerande fotokonst på en tänkande gorilla, en av människans närmast levande släkting efter schimpanserna. En storslagen bild i begränsad samlarupplaga, numrerad och signerad av naturfotografen Björn Persson.
8000 SEK

DARKNESS | FOTOKONST

Effektfull fotokonst på noshörning i siluett mot mörk himmel. En mäktig bild i begränsad samlarupplaga, numrerad och signerad av naturfotografen Björn Persson.
8000 SEK

CLOSE ENCOUNTER | FOTOKONST

Dramatisk fotokonst på noshörning med robust kropp och korta tjocka extremiteter. En mäktig bild i begränsad samlarupplaga, numrerad och signerad av naturfotografen Björn Persson.
8000 SEK

AFRICA | FOTOKONST

Vacker fotokonst på nutidens största landdjur en elefant med snabel och betar. En mäktig bild i begränsad samlarupplaga, numrerad och signerad av naturfotografen Björn Persson.
8000 SEK

THE KING | FOTOKONST

Vacker fotokonst på ett lejon, djurens konung. En riktig mäktig bild som beskriver både styrka och beslutsamhet.
Finns i begränsad samlarupplaga, numrerad och signerad av naturfotografen Björn Persson.
8000 SEK