Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Åsa Vading/N

Åsa Vading älskar att fota djur och natur i alla dess former – allt ifrån närgångna porträtt av insekter till svindlande arktiska landskap.


Hon försöker alltid förmedla en känsla med sina bilder. Hon är även intresserad av abstrakt /nonfigurativ fotografering, där färger och former sätter betraktarens fantasi i rörelse.


2014 blev Åsa invald till Naturfotograferna/N. Hon har visat sina fotografier på både separatutställningar och jurybedömda samlingsutställningar. Åsa arbetar som grafiker på ett kvalitetstryckeri i Uppsala sedan många år och ägnar sig åt sin passion för fotografering på fritiden.

Visa mindre
Sortera på

SMÅLOMMENS KLAGOSÅNG FOTOKONST

Vårmorgonen är magiskt vacker och på avstånd hör jag smålommarnas klagosång eka ödsligt över mossen. Jag ryser andäktig. När de sedan landar mitt framför mig så är morgonen fulländad.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK