Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

PIA JOHANSSON | POSTER

Postern säljes till förmån för kvinnors hälsa och livskvalitet, överskottet går till MOD – Mer Organdonation. – Pia Johansson- säg Parlamentet så vet vi alla genast vilken Pia det handlar om. Pia är duktig komedienn och skådespelare. Porträtt från Svenska kalenderflickor och män, april 2007.
Fotograf / Konstnär: 1,6 & 2,6 miljonerklubben
149 SEK
*
Produktbeskrivning

”Att vara rolig är att ge efter för ett statusfall”, säger Pia som menar att man får inte vara rädd att göra bort sig, vilket Pia bestämt sig för att inte vara. Pia verkar inte vara rädd alls. För någonting. Hon har mc-kort och hon dyker. Hon lärde sig att spela golf eftersom hon skrattade åt golfare för, som hon säger, ”man kan inte gå igenom livet och förakta saker man inte vet något om”.

Pia som är från Umeå bor och arbetar i Stockholm sedan många år, framför allt på Stadsteatern även om det genom åren blivit väldigt mycket film , TV, radio och improvisierad teater där, som vi alla vet , Pia är oslagbar. Så har hon också som devis: Helvetet är ett land utan humor.


Postermotivet trycks på kraftigt matt och slätt premiumpapper i hög kvalitet i format 30 x 40 och 50 x 70 cm. Levereras som klassisk posteraffisch med bildtitel och fotografens namn i underkant av motivet.


Foto: Angelica Engström

Leverans
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar