Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

MAUD ADAMS | POSTER

Postern säljes till förmån för kvinnors hälsa och livskvalitet, överskottet går till MOD – Mer Organdonation. – Maud Adams, vår kanske mest kända utlandssvenska, reser varje år från hemmet i Los Angeles för att få en skön sommarperiod i Sverige. Porträtt från Svenska kalenderflickor och män, februari 2007.
Fotograf / Konstnär: 1,6 & 2,6 miljonerklubben
149 SEK
*
Produktbeskrivning

Som 21-åring lämnade vackra Maud Luleå för att bli framgångsrik modell i världens alla modemetropoler. Snart knackade film-regissörerna på dörren, Maud blev Bondbrud och filmade med Roger Moore.


Maud är också skicklig affärskvinna, hon har haft eget klädmärke ”Maud Adams Wardrobe” och även ett USA-baserat företag för skönhetsprodukter. Men det är i rollprestationen Maud har sitt hjärta och rollerna är fortfarande många.


Postermotivet trycks på kraftigt matt och slätt premiumpapper i hög kvalitet i format 30 x 40 och 50 x 70 cm. Levereras som klassisk posteraffisch med bildtitel och fotografens namn i underkant av motivet.


Motivet finns även som signerad fotokonst i en mycket begränsad samlarupplaga. Försäljningsstart fredag den 10 november.


Foto: Angelica Engström

Leverans
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar