Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

BRITT EKLAND | POSTER

Postern säljes till förmån för kvinnors hälsa och livskvalitet, överskottet går till MOD – Mer Organdonation. – Britt Ekland- utnämnd till Sturegatans svar på Brigitte Bardot. Porträtt från Svenska kalenderflickor och män, augusti 2007.
Fotograf / Konstnär: 1,6 & 2,6 miljonerklubben
149 SEK
*
Produktbeskrivning

Britt började efter sin skådespelarutbildning hos Calle Flygare som Pepsodentreklamflicka. Men strax hörde Povel Ramel av sig och Britt var med i de underbara Knäppupprevyerna innan det var dags för filmen ”Sommaren är kort” med Jarl Kulle.


Sedan blev det hela världen som arbetsfält. Ett minst sagt glamouröst liv bland de riktigt stora elefanterna väntade flickan från Östermalm i Stockholm. Britt är hemma i Sverige och laddar batterierna och vilar någon månad om året. Hon säger sig tycka om kylan här!


Fortfarande vacker som en dag- har hon fyra regler som hon tillämpar: sov mycket, drick vatten, rör på din kropp och investera i en bra hudkräm.


Postermotivet trycks på kraftigt matt och slätt premiumpapper i hög kvalitet i format 30 x 40 och 50 x 70 cm. Levereras som klassisk posteraffisch med bildtitel och fotografens namn i underkant av motivet.


Motivet finns även som signerad fotokonst i en mycket begränsad samlarupplaga. Försäljningsstart fredag den 10 november.


Foto: Angelica Engström

Leverans
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

DAVID BOWIE – SMILE 1970 | POSTER

London Soho 1970
39 SEK

ASTRID LINDGREN | POSTER

Astrid Lindgren, Furusund 1987, svensk barnboksförfattare. Det här är en poster som du förmodligen redan har, i plånboken. Detta fotografi är förlaga och originalbilden för den nya tjugokronorssedeln från oktober 2015.
149 SEK

MP MILK | POSTER

Mikael Persbrandt, svensk skådespelare och konstnär.
39 SEK

MELBOURNE 2010 | POSTER

Ibland faller alla delar på plats. Fiction och verklighet förenas i en nästan osannolik berättelse. Färger, samspel i en fascinerande interaktion. Platsen är Melbourne, Australien.
39 SEK

CHICAGO 2009 | POSTER

Jag är på väg upp till en station i The Loop, Chicagos högbana. Tittar snett neråt och där står mannen, som kliven ur en scen från en gammal gangsterfilm med Al Capone.
39 SEK

THE BAG | POSTER

The belief that brands define you.
39 SEK